Velkommen til Mini Klub Nord.

Klubbens formål er at være samlingssted for alle med interesse for bevarelse af den gamle klassiske MINI.

Et par nordjydske medlemmer af Mini Klub Danmark tog i foråret 1998 initiativ til at starte en lokalklub, for at kunne mødes med andre MINI-interesserede noget oftere.

Der blev arrangeret et stumpemarked i Nibe i maj måned. Her blev der skabt kontakt til ca. 10 personer, som var med på ideen.

I september blev der afholdt stiftende generalforsamling, og de første 14 medlemmer var en realitet.

Målet var at kunne blive 15-20 medlemmer og at holde ét møde om måneden med fremmøde af 8-10 medlemmer.

Klubben opsøgte de første par år diverse supermarkeder og butikker i Himmerland, Aalborg omegn og Vendsyssel. Der blev stillet et område af P-pladsen til rådighed en lørdag formiddag, og butikken havde så sørget for foromtale i diverse lokalblade.

Medlemstallet rundede de 25 og voksede stille og roligt.

På samme tid blev den nye (BMW) MINI lanceret i Danmark. Dette betød en masse presseomtale af såvel den nye, som den gamle klassiske MINI. Interessen for den voksede betydeligt, både blandt de helt unge, men bestemt også blandt de som i 60-70erne selv kørte MINI.

I dag er der medlemmer fra 18 år til nogen der har rundet de 70 år.

Medlemstallet har i 2007 rundet de 60, og ved en almindelig klubaften er fremmødet 20-30 personer.

Bilerne er alt fra originale biler, ombyggede og gejlede udstillingsmodeller og biler der stadig bliver brugt til hverdagkørsel.

Der er ingen geografiske grænser for medlemskab og i dag er der medlemmer fra Skagen i nord, Hadsten i syd og Fjerritslev i vest.